¶ Salah Tengok Jadual

Kejadian nie berlaku Rabu haritu. Fahmie macam biase lah buat sedikit kerje luar dengan cluck Fahmie. Maklumlah dah nak Merdeka dah nie. Korang tak perasan ker?? ^__^. So, ade la survey tempat sikit, mengular sikit, jumper orang sikit, semua sikit-sikit jer lah.
Petang tuh, agak redup la jugak. Matahari dilitupi oleh awan. So, tak terik  lah cuacanyer. Suam-suam jer angin tiup petang tuh. Fahmie pulak ade kat depan Hotel dot dot....tak yah la nak cakap hotel ape, karang diorang dapat advertising Free pulak.Mane boleh beb macam tuh.Fahmie nak buat reservation untuk dato' dot dot menginap disitu.  Mase tuh kat depan hotel tuh ade serombongan orang putih yang ade kat depan lobi tuh. Diorang nie macam pelik dengan cuaca kite la agaknyer kan. Tapi lantak la dye. Fahmie peduli ape. Tapi ade satu kejadian yang menarik perhatian Fahmie. Fahmie ade amek gambar kejadian tuh. Nie ha pic dye.
Bulan di siang hari

kalau kite bandingkan gambar bulan yang biase tuh macam yang Fahmie tengok kat pakcik Google tuh pada waktu malam  kan? Tapi yang nie bulan muncul disiang hari. Anak si mat salleh tuh tengok kat bulan tuh sambil tangan dye tunjuk kat bulan dye jerit...

YOU DUMB MOON
DON'T YOU KNOW IT'S DAY

berdekah Fahmie tegok dye. Kesian dye kekurangan ilmu rupenyer. Pak kal jer budak kecik. Kalau orang beso dah lame Fahmie sekeh kepale dye. ^__^ mesti dye ingat bulan kat Malaysia salah tengok jadual.


psst: sory phone Fahmie 3.2 megapixel jer. sory gambar tak berape jelas.hehe

5 Comment. Write Yours!:

aduka said...

kehkeh..
Bdk2..apa ko bkira sgt?

Pinky Pixie said...

haha.. kelakar la.. xpe bdk kecik lagi.. hehe

Zulfahmi Abidin said...

Haha.ok.famie anggap tu bahan gelak jela.

Nabilah said...

haha . pela budak kecix nii .

Zulfahmi Abidin said...

^__^

Powered by Blogger.