¶ Mesin Photostate Rosak

5:27 Petang. Ari nie tak tawu lah ape yang terjadi kat Fahmie. Everything seems tak betul pada Fahmie. Maklumlah, orang puase lah katekan. Ari nie keje agak banyak la jugak. Da banyak tuh, time nak cepat, time tuh la Mesin Photostate nie bermasalah. Paper jam lah, Please Insert Paper lah. =.=" sigh~. menyirap jer rase.
Selamat puase nie takde orang nak marah Fahmie.Kalau tak, lagi moody lah nampaknyer. Ape yang membingungkan Fahmie ari nie, Mesin nie haa..si mesin photostate tuh. Biase lepas buang kertas yang tersangkut. Tak pon lepas tambah kertas jer terus dye okey. Tapi ragam dye lain pulak ari nie. Nak kene PJJ* agaknyer. Tadi dah nak call technician dah sebab dye rosak. Selamat ade staff lain yang membantu, Abang Hamzah. Tak jadi nak call technician.  Nie kalau call 15 minit jer dye dah sampai. Dekat jer, sekitar tempat Fahmie keje jer.  Otai nie Abang Hamzah nie tau..Tengs Abang. Abang sangat membantu Fahmie hari nie. ^__^.

*PJJ= Penendang Jarak Jauh


Nie lah masalahnyer kenapa Mesin Photostate rosak:



Fahmie lupe cabut kertas pembalut kertas tuh. Memang la kertas tuh tak keluar.  Bhahahaha..Sengal jer rase hari nie. Selamat Abang Hamzah tuh tak bagi tahu kerani lain. Kalau tak malu Fahmie. Tapi bagi tawu korang takpe, Fahmie tak malu pon.hehehe.+_~.

Walau ape pon, korang jangan buat kesalahan yang same dengan kesalahan yang Fahmie buat eah. Perut lapar tuh lapar jugak. Tapi berpada lah kalau nak jadi sengal tuh. hihihihihihi.. Selamat menunaikan Ibadah Puase. dan selamat berbuka puase jugak. 

16 Comment. Write Yours!:

Bukan Eciz said...

pami. kalo ye pon pose, jgnla tunjuk sgt mamai tu. hahahahahaha

Zulfahmi Abidin said...

eciz dah boleh buka dah.tak baik ckp fahmie poyo puase2 nie.wek3...

lovatoesther said...

en fahmy kasi makan bebanyak time saho yer. niat pose jgn luper. ahakk! ^_________^

Zulfahmi Abidin said...

Haha.da mkn bnyak dh.tp stil jd mcm 2 jgk.nk wt mcm ne an.hehe

Hamzah Ian said...

halo2.. salam pose.. gua makan nasik dah ni..

Zulfahmi Abidin said...

hahaha.fahmie bukan stakat nasi.mcm2 dh...hehe

AiZ said...

haha.. rasenye aiz penah jadi camni.. haha



Aiz latest entry
Orang bukan Islam kata Bulan Puase nih Bulan Pesta makanan?

Zulfahmi Abidin said...

haha.aiz ko pon same ker?? igt fahmie jer mcm nie.hehe

Sophie Al-yahya said...

fahmie..fahmie..teruk benor ler puasanye..baru hari kdua nie.adoiyaiii...

Zulfahmi Abidin said...

hehe..tolong la sophie..dah tak larat sgt dah nie..

tim said...

ler..buat keja tutup mata ke..?
hahahaha
btw selamat berpuasa..

Zulfahmi Abidin said...

Tak baek tim kutuk fme eak.hehe.wek3

syaveyron said...

m'ybe ad hikmah dis'baliknye....huhuh

Zulfahmi Abidin said...

ahaha.aku tawu ko nk kutuk aku kan kn kn??^_^

AiZ said...

^__^ len kali letak sekotak terus dalam tu ^__^\



Aiz latest entry
Tangkap basah di kem PLKN pada bulan puase

Zulfahmi Abidin said...

bhahaha...aiz..jgn la mcm tuh...ko perli aku eah..hehe

Powered by Blogger.