¶ Blogger Yang Ade Follower 30 Orang Dan Keatas Layak Menerima RM50 Sebagai Duit Raya

Berite nie Fahmie dapat tahu dari kawan Fahmie. Dye message Fahmie. Dye kate ade berite terbaru untuk dapat duit raye nanti. Tapi tak banyak la. RM50 jer and dapat mase nak Hari Raya nanti atau maybe lebeh awal. Tapi kite kene menghantar permohonan lebeh awal terlebeh dahulu. Walaupun RM50 jer sape nak bagi Free jer. Yer tak?? +_~.



AMARAN
Korang Kene lah isi butir-butir peribadi tuh betul-betul. Janganlah menipu. Nak dapat duit pon nak tipu ker? Haish...

Cara Permohonan Duit Raya RM50
Nanti korang isi kat tempat yang disediakan tau. Bende yang web tuh nak cume

1.  Nama
2.  Nama Ayah (Nama Keluarga bagi bukan Melayu)
3.  Nickname Pilihan (pastikan ianya Unique nik name, maknenyer takde orang lain pakai lah) Nanti diorang mintak korang Verify dulu ade tak orang lain gune name tuh.
4.  Password
5.  Re-type Password
6.  Umur
7.  Alamat Surat Menyurat
8.  Alternate Email
9.  Secret Question
10.  Answer
11.  URL blog.
12.  Feed Blog
13.  Korang Kene Upload Print Screen jumlah follower korang macam kat bawah nie.

Print Screen Jumlah Follower Macam Nie

14.  Macam biase lah kene tulis code show above. Verification lah kirenyer macam yang kat bawah nie.
Prove That You Are Human
15. Tekan Send Application


Kalau korang berminat dan korang boleh isi semua yang dia mintak kat atas. Ape yang korang perlu buat. Layari Web Site Berikut:

www.banyakcantekmukekau.com

p.s:  Selamat Menjalani Ibadah Puase. Anggap ini suatu ujian menguji kesabaran korang menjelang bulan buase Esok.

61 Comment. Write Yours!:

Bidadari fiza said...

hehehe...selamay berpuasa...(^^)

cik kumbang said...

eh2...ada pic cik kumbang dlm tu..ngee~

tapi sdey xdpt join...folowwer ckit je...huhu

neway selamat berpuasa...=)

Zulfahmi Abidin said...

selamat berpuase jugak kamoo.^_^

Zulfahmi Abidin said...

tapi cik kumpang...jejak kamu ape??fahmie tak tawu kamu sape sbb fahmie tak dapat nak kunjung ke blog kamu klu kamu tak tinggal kan jejak.dan name kamo pon klu tekan error jer..

bdway tengs sbb sudi bace..:)

cik kumbang said...

eh..yeke...npa jadi cmtu eh...igtkan bila click kat name tu trus link ke blog...huhu~

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com

cik kumbang said...

ur welcome...=)

Wawa Zolkepli said...

ouhhh..
cara yg sgt kretip dan inovatip utk ucapkan selamat bpuasa!
pape pun,
SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA.
=)

Zulfahmi Abidin said...

entah la kumbang...takpe..pas nie ko dah tak hilang lagi dah.sbb aku dah follow ko.hehe

Zulfahmi Abidin said...

^__^ hehe.tengs wawa..sbb klu kite tulis tajuk biase org tak bce kot.hehe..

cik kumbang said...

tQ..(^^,)

Zulfahmi Abidin said...

welcome tapi ko kene lah betulkan masalah ko tuh k...gud luck kumbang

+d.O.Y.A.h+ said...

wahahahha.

cik_yUyU said...

ahahah adesss la..excited da td..hahha btw..slmt berpuasa semua! =)

Zulfahmi Abidin said...

^_^

Zulfahmi Abidin said...

yuyu
hehe..slamat berpuase yuyu

MahaMahu said...

Heheheh mahamahu ada dlm pic print screen tu dpt lah duit tu nak gak kena mintak ni heheheheh

Zulfahmi Abidin said...

la.bukak la website tuh.baru la dapat duit raye.ape la mahamahu nie.:)

syAzAnA said...

tipah tertipu. wakaka. hampagas mu. pangg nakk?? haha. slamat menymbut ramadhan sygss! hehe. wee~

Zulfahmi Abidin said...

^_^

velasrizal said...

nsb baik aku tak tertipu..

Jemputan Berbuka Puasa Bersama Nuffnang !

lAl said...

ceh, semangat ja aku baca...ahahaha.. anyway, selmaat berposa!!! jangan ponteng posa...aha

Nur Areefah said...

caih..tapi takpe..dimaafkan sebab dalam printskrin tu ada my pic..hua3..
btw selamat berpuasa :)

lAl said...

ceh, semangat ja aku baca...ahahaha.. anyway, selmaat berposa!!! jangan ponteng posa...aha

AyuE SurihanyOt said...

apasal tak boleh nak pi pon kat adress tu..huhu

si suraya said...

fahmie sengallllllllllllllllll

diraja22 said...

samalah kita mengimarahkan bulan ramadhan dengan amalan..

Zulfahmi Abidin said...

velesrizal.
ini bermakna kamu pembace yg baik.lols

Zulfahmi Abidin said...

IAI
hehe..jgn mara k.sekadar nk menarik org lain bace entry jer...^__^

Zulfahmi Abidin said...

Arifah

hehe.syukur kamu maapkan.baru la boleh puase bsok..^_^

Zulfahmi Abidin said...

Ayue....

nie lawak je la ayu.ape lah.hehe.mmg tak pernah wujud pon bnde tuh..

Zulfahmi Abidin said...

Suraya.

sampai ati ckp fahmie sengal..ahahahah^__^

Zulfahmi Abidin said...

diraja..

tengs bro..T___________T

Bukan Eciz said...

KAHKAH. lempang laju2 kang baru tawu. ingatkan bebetul td. camat poce pami. hikhik

Zulfahmi Abidin said...

hihihiihi.....^_^

slamat berpuase eciz...

SYAZA said...

baru berangan nak dpt duit raya..cisss..hahhaha
SALAM RAMADHAN AL MUBARAKK :)

Zulfahmi Abidin said...

lah..syaza pon terkene jgk.takpe2.saba k syaza..^_^

♥yaya♥ said...

hahaha
banyakcantikmukakau! :p

akmalhilmi said...

siot betol kaw
kene kn owank
hahaha

http://akmalhilmiseksi.blogspot.com/2010/08/harapan-ramadhan-akmalhilmi.html

Zulfahmi Abidin said...

yaya...

yes terkene....

Zulfahmi Abidin said...

akmal...

cobaan puase la akmal

~~nAzIrAh aShAr~~ said...

senget ah famy! ak bwu igt nak pat wit raye tol2 taw..sape je free2 nak bg rm 50 an..ish3

LiFe KaMi said...

Selamat berpuasa dr kami untuk anda sekeluarga..semoga kita dapat menunaikan ibadah puasa dgn sempurna..

AiZ said...

selamat berpuasa bro.. kalo tak tahan lapar.. jangan ponteng k.. minum takpe.. makan jangan.. hahaha



Aiz latest entry
Jom tengok video aiz beatbox (Music Gune mulut)

Zulfahmi Abidin said...

haha...nazirah

sory la.aku tak de niat pon nk kene kn org puase2 nie...tp nk buat mcm ne..idea datang mencurah2 semalam...^_^

Zulfahmi Abidin said...

life kami....yer..komentar kamu sangat ilmiah.:)

Zulfahmi Abidin said...

aiz...

inshaallah fahmie tahan lapar n dahaga selama sebulan nie..amin...:)

Umie Nadhirah said...

Weeeee~~
ade duet raya ! HAHA
BTW,
selamat menjalani ibadah puasa fahmie! duit raya umie jangan lupe k? XD

Eza Rashid said...

fahmi :) hepi fasting day!heehhe,,,sy nk jugak 50sen tuh....

Zulfahmi Abidin said...

eee..umie....kan fahmie dah bagi RM50 tuh.tak kn tak cukup?? nk lebeh kawin dgn fahmie dulu..lols

Zulfahmi Abidin said...

eza..hehe.yer..padahal dah terkene.hehehe. slamat puase eza..

Cik Nass said...

Tertipu..hehe.. Selamat menjalankan ibadah puasa..

Kalau kita tak solat, puasa kita batal ke?

Zulfahmi Abidin said...

hehe.so sory....^_^

syaveyron said...

spam...hu3

Zulfahmi Abidin said...

hihihihi..gurauan semata la sya...^__^

encHIx laNDax said...

terkena aku disitu!!!hahaa

Zulfahmi Abidin said...

bahahaha.sory landax...tak berniat pon.hehe

ash_asrah said...

arrrhhh tertipu...dah excited giler td...btw tak terlambt lgkan nk ucp kan selamt berpose hiihi.:P

Zulfahmi Abidin said...

Haha.ade lg org trkene eak.haha.sory.bdway slamat brpuasa jgk.

NiZaM Limited said...

tipah tertipu terrtipu tipu tertipah..ahaks..

Zulfahmi Abidin said...

lah zam ko baru bace ke entry nie zam??

sasa said...

lol...dah ingat betoi2 tadi T_T

Powered by Blogger.