¶ Fashion Untuk Kucing Si Manja

 Gambar-gambar yang Fahmie nak tunjukkan lepas nie Fahmie amek kat gambar New York Cat Fashion Show yang berlangsung 3 hari lalu dari tarikh entry nie ditulis.  Gambar kucing yang comel pelik nie diambil seakan-akan semua kucing kat Fashion Show nie semua tak happy langsung.

Kite dah sinonim dengan gambar-gambar kucing yang happy terdapat kat internet. Kalau korang search pon mesti dapat punyer gambar kucing yang comel-comel. Tapi kali nie nampak berbeza jer. Nie Fahmie nak tunjukkan gambar kucing yang tak happy. Even Fahmie pon tak happy kalau dipakaikan macam nie. ^___^

Hahaha. Nampak sangat kucing nie tak happy
Hey..nice hair cat :)
Kucing Harry Potter. Dye tak nampak happy pon jadi penyihir
Nice hat, cat!
Kucing Pirate
Kucing Permaisuri Egypt
 pssst: jangan pakaikan kucing korang dengan kostum yang pelik-pelik. Sebab baru Fahmie tahu yang kucing tak suke dipakai sedemikian rupe.^___^

15 Comment. Write Yours!:

syuE said...

aaaaaaaa..yg pkai bju ballet tu comel gile!!!!

CintaNajihah said...

kucing ni comey kn ? tp syg, sye tatot nk pegng. huk3

Zulfahmi Abidin said...

syue..a'ah..comel.tpi mcm rimas jer kucing tuh kan.kah2...

Zulfahmi Abidin said...

CN

nape kamu tak leh pegang lak ??

syuE said...

tak2..muke die bhagia dpt pkai bju comel tu..haha!

Zulfahmi Abidin said...

bahahaha..mane ade syue.muke geram tuh...kah...kah..

Nadd said...

wahahaha.
monyok je kucing2 ni.
siannyaa~

Nabilah said...

syian !!!

dayana yusoff said...

comel sangat =)

Eza Rashid said...

fahmie kucing yg awk tnjuk garng muke dy...takot..hahhaha

Sophie Al-yahya said...

kucing ni seriously mcm terpaksa giler pakai baju-bajuan pelik nih.
adeh..

Zulfahmi Abidin said...

bahahaha..so lepas nie jgn suke kucing lagi k..kah2..

Zulfahmi Abidin said...

sophie

mmg diorg terpakse pon.tp yg pakai baju ballet tuh comel kan??

Sophia Rani said...

hahaha.. huduh laaa..

Zulfahmi Abidin said...

Mmg la.sbb tu kucing 2 muke mcm haram.haha

Powered by Blogger.