¶ Bill Gates and Steve Jobs

Rasenyer Bill Gates dan Steve Jobs ade banyak berbincang dalam satu temu bual exclusive bersama pemberite diatas persaingan yang diorang hadapi dalam business perisian dan taknologi. Tah ape la rasenyer menjadi kaye nie. Teringin jugak kadang-kadang tuh nak jadi macam diorang. Tapi ape kan daye. Sape lah kite nie, beli kerete or moto pon masih utang kedai or bank lagi. +_~



Pernah tak korang terpikir kalau dua-dua ekor orang kaye nie berjumpe ape yang diorang bebual bile out of record? Steve Jobs (pengasas Apple) dan Bill Gates (pengasas Microsoft)  Takkan la diorang nie asyik bercakap pasal teknologi dengan perisian jer kan? tak mungkin lah. Diorang nie pon manusia biase jugak ape. ^__^ Kalau korang kate Nabil Pelawak no.1 Malaysia. Diorang nie Pelawak No.1 antara orang kaye. Berikut ini adalah pembahasan antara 2 orang lelaki kaye nie  T_______T.










psst: Kan best jadi kaye kan? Cume jangan kejam macam Bill Gates jer lah kan.hehehe

12 Comment. Write Yours!:

syaveyron said...

pndai hg buat lwk n0h..ha3

Zulfahmi Abidin said...

hihihi ^___^

Yusof Firdaus said...

perghhhh.... lawak dowh..
aku suke... *thumbs up*

Zulfahmi Abidin said...

lame aku buat nie.sampai kul 4 pagi.ahahaha

paan sabri said...

haha.. tak buleh belah... lawak la plak.. silap2 boleh bertumbuk 2org mamat tu..

jom baca kenapa aku selalu pejam mata?

Zulfahmi Abidin said...

^_^.jangan..tak berkembang teknologi dunia nanti..walaupon jepon teror.tp tak semarket diorg punyer barang..^_^

tim said...

hahahahahaha lawak lawak..

Zulfahmi Abidin said...

^__^

AiZ said...

hahaha.. memang muke diorang takleh blah tull. .. ^__^



Aiz latest entry
Lelaki pink nampak cool or nyah?

Zulfahmi Abidin said...

hehe..tp jgn bagi tau diorang aiz.nanti fahmie tak leh online lagi lak.huhuhu..

Bukan Eciz said...

KAHKAHKAH. yang tak bole blahnye tgk gbr2 dia. pas ckp senyum pas ckp senyum. KAHKAH. tak kenal syiling. cissss

Zulfahmi Abidin said...

hehe..bagus la kamu suke.tak sia2 buat samapai kul 4 pagi bende nie.lols

Powered by Blogger.