¶ 08 Ogos 2010. Update!! Username and Password

Korang pon dah tahu kan kat sebelah nie lambang ape. Fahmie terpakse bertindak berani untuk korbankan blog kesayangan Fahmie nie untuk letak UPDATE username dengan password kat sini. Tapi Fahmie tak boleh sebut nie jenama ape sebab blog Fahmie yang lagi satu tuh kalau korang tekan jer keluar bende nie kat page dye.

Untuk itu, kawan-kawan Fahmie yang Fahmie betulkan laptop korang tuh. Lepas nie, nak amek UPDATE cari kat Categories tepi tuh. Fahmie akan buat tag baru bergelar UPDATE. So, lain kali kalau nak update bende nie. Amek kat Blog nie je lah senang yerk. ^_^ So, kalau lain kali ade nampak lambang yang kat atas tuh maknenyer ade UPDATE la tuh k. Gud luck geng. Sory atas kesulitan yang korang hadapi. Tapi, Fahmie terpakse buat entry macam nie semingu sekali tau,setiap hari Ahad sahaja. Sory ea. Dengan ini, Secara rasminya blog Fahmie http://fahmie-nod32.blogspot.com DITUTUP.

Download Software Anti-CacingSINI.

08 Ogos 2010. Update!! Username and Password  

serials for  [all versions]
Username:EAV-31786434
Password:red3m6d3v4

Username:EAV-32301613
Password:npem2f5the

Username:EAV-31550060
Password:d38pn42dx7

serials for  Smart Security [all versions]
Username:TRIAL-33891680
Password:xmsf8x6jsj

Username:TRIAL-33891705
Password:dmcjeuax72

Username:TRIAL-33891732
Password:cvd7j3nm7d

Username:TRIAL-33891757
Password:2d6juufhad

Username:TRIAL-33891773
Password:k63jt4chc7

Username:TRIAL-33891798
Password:35jm3xevrk

Username:TRIAL-33891538
Password:x4ra4n5p8d

Username:TRIAL-33891566
Password:xvfe48h2d4

Username:TRIAL-33891592
Password:4nsbbbm744

Username:TRIAL-33891616
Password:6f58jepdp4

Username:TRIAL-33891633
Password:5d7efdkkja

Username:TRIAL-33891663
Password:mjf5c7b6ax

pssst: Sesiapa yang Comment entry nie. Kalau korang letak name bende nie. Fahmie akan delete comment tersebut untuk mengelakkan Blog Fahmie yang nie pon di blocking jugak.Harap korang paham dan Fahmie mintak maap Fahmie jadikan blog nie tempat berlindung untuk sampaikan bende nie. Sory, dan sory sangat-sangat.

psssst: Sory ayat kene berkalis-kalis.^___^

2 Comment. Write Yours!:

lovatoesther said...

fahmy.. xpaham r.. huuhuu =.=

Zulfahmi Abidin said...

Sape suro phamkn?nie utk update je.dah instal la bru tawu.k

Powered by Blogger.