¶ Lokasi Pergambaran Transformers

Hari nie Fahmie jumpe satu infomasi menarik pasal cerite nie.Lokasi pergambaran cerite Transformers 3 yang menggunakan 6 lorong-lorong di bandar Chicago. Pernah tak kite pikir macam mane diorang nak buat filem nie.  Fahmie ade beberapa gambar yang menarik minat Fahmie untuk tunjuk kat semua pengunjung blog nie.  Tapi sebelum tuh. Tekan read more dulu ^___^.


Dibawah nie adalah nama-nama jalan yang diorang tutup termasuk masa yang diorang tutup untuk bagi tahu kat penduduk bandar Chicago agar tak gunekan jalan-jalan yang tersenarai tersebut.  Click laju-laju kat gambar tuh kalau nak paparan lebeh BESAR..

pssst: Kalau dia nak buat filem kat Malaysia nie.Habes la semua kenderaan yang boleh bertukar tuh Fahmie bergambar atas dye.hahaha. Diorang nie kalau buat filem tak agak-agak kan??

15 Comment. Write Yours!:

EDDY DY said...

minat transformer ke?

Zulfahmi Abidin said...

Minat.tp xde la obses sgt.just trpandang je td.tu yg amek tu

ishiko said...

transformer!!! i looikeee ~

Zulfahmi Abidin said...

hehe..okey....

Anne Boleyn said...

biasalah cite hollywood. they willing to do anything. sebab tu kalau citer2 action diorang gempak. :)

p/s: hari ni macam2 slot baru akan keluar di HLN. Ada petua, ada resipi, love quotes and banyak lagi. jemput baca yerr. :)

Zulfahmi Abidin said...

^___^ sebab tuh la fahmie suke tgok cerite mat salleh dari cerite kite sendiri..harge tiket wayang same jer.an an an...

d_tieah said...

Fuhh..
Cantik gler keta sport kuning tu..
Bez la kn cte transformer ni..
Ble la nk kuar lg..

unique FONT said...

nice info!
I love Transformer too 0_0

Zulfahmi Abidin said...

d_tieah.

hha..saba la..klu slalu kuar tak best la pulak nanti.hehehe...

Zulfahmi Abidin said...

unique

ahahha...tengs..glade to hear that from you..

fatinmmj said...

cool...la...agk gile pun ade..mmg dieorg mmg mlabur betul2 habis..tu buat filem yg supeb...smpi cmni skali..huhuhu

fatinmmj

Zulfahmi Abidin said...

agak la..tapi kan.knape tak pernah masuk kt tb kan gambar2 nie..hehehe

shiyda said...

fuiyoo . cool gler . tringin nk tgok pgambaran ni secara live . btol2 dpan mate . mst best ouh ! =p

Zulfahmi Abidin said...

mmg la best
tapi nk buat mcm ne.takkkn nk datang chicago.hehehe.kn kn kn ^____^

pilotHans said...

ni venue die ke? fuh...dasyat2..kalo kat mesia mesti sume org daa jakun gilos nak pi ngk n amik gambar! haha..

Powered by Blogger.