¶ Fahmie Takde Burung Semalam

Fahmie tak tahu korang mengalami masalah yang same ker tak dengan Fahmie semalam. Or korang memang tak aktif pon main twitter nie. Tapi seharian Fahmie mengalami masalah nak main twitter nie..Kueh bengkang, web cantik,servise bau longkang. =.=".Ade ke patut dye kate over capacity. Mengong tol. Fahmie geram lagi nie. Ingatkan sehari jer, tapi hari nie pon same...mane boleh terime. Terpakse publish entry pasal twitter pagi nie..

 Kalau nak ikutkan hati macam nak campak jer desktop kat office nie. Pakkal jer ade tulis " Hak Milik Kerajaan". Kalau tak memang dah buang dah tadi.



bukan ape. Fahmie selalu kot publish kt Twitter nie ape Fahmie buat. Bukan ape, senang nanti kalau orang call Fahmie tak dapat. Diorang bace jer la twitter nie. Tawu la diorang Fahmie tengah buat ape sampai busy sangat. Dah lah..membebel panjang pon tak gune. Kalau korang nk kunjung ker Twitter Fahmie and nak follow.tekan la kat pic burung nie laju-laju sampai burung nie hilang daripada pandangan ok..semoga burung nie ade lagi ramai kenalan lebeh daripada biase setelah diperkenalkan di blog nie.hehhehe.

5 Comment. Write Yours!:

mytrajet74 said...

hai...x de burung masalah tu..join le burung aku ...http://twitter.com/anuar1974

Zulfahmi Abidin said...

ahahahaha..okey2..

d_tieah said...

Skrg dah ade burung x?
haha..

Zulfahmi Abidin said...

hahaha..dah ade dah.dah ade..

Anne Boleyn said...

tak aktif twitter. nak tunggu ada smartphone baru nak open twitter for public. haha :P

Powered by Blogger.