¶ Fahmie's Banner

Ingat lagi tak entry fahmie yang hari tuh pasal ¶ Teka Gambar. Kalau tak ingat clik sini laju-laju. Hari tuh after fahmie menang quiz yang Aiz buat kat dalam tuh.Ini ha gamba nye.



Blog aiz terus ade problem. So, after sekian lama menunggu habuan hadiah dari aiz. Akhirnyer semalam Aiz memekik kat shoutbox merangkap chatbox fahmie. Aiz cakap "salam fahmie... ^__^ hehe ... bak sini banner untuk hadiah iklan 20 hari tu... ^__^ letak dlm blog.. nnti aiz amik".  haha..masa tuh pukul 5:56 minit pagi 10 ari bulan 6. Aiz baru bangunn tido agaknyer tuh. Bagus si Aiz nie. Fahmie ape lagi.Dengan belum tido lagi. fahmie hentam buta jer buat banner tuh.hehe. So fahmie nk tunjuk. Nie la banner fahmie.

and now korang da boleh nampak dah fahmie punyer banner nie kat blog Aiz. Macam nie ha Aiz susun dye.




Fahmie nk ucapkan terima kasih kat Aiz sebab tunai kan janji dye. Tengs Aiz. So, klu korang nak hadiah jugak. Try la Quiz yang Aiz buat nie. Macam hari nie tajuknya "Game birdymood- teka 4 Gambar". kite kene teka gambar dengan Cepat, Tepat, dan Paling kerap.Kali nie hadiahnyer lagi lumayan. Kte dapat cakap 5 patah perkataan dan berkataan tuh akan keluar kat Birdymood semua pemiliknya.Best bukan...So have fun guys. 


psst: Creadit to Aiz Batu Campur Blog.

5 Comment. Write Yours!:

asfz lily said...

cantek :)

kreatif..hihi

AiZ said...

^__^ wah .. so so apreaciate wat u said here.. ^__^ thanks thanks thanks

Zulfahmi Abidin said...

@asfz: kalau bum ade birdymood.baik amek skrg.baru la cool.hehe..

@Aiz: ala aiz.fahmie yg spatutnyer tengs kat aiz tau..Chill. promote Aiz punyer blog skali.leh naikkn traffic.hehe.

Nurain Hasan said...

ain selalu kalah.
tanak main dah!
huh!

Zulfahmi Abidin said...

hehe..same here..fahmie pon da tak main..bagi la peluang kat org yg belum menang..hehe

Powered by Blogger.