¶ Banner Baru


Hanya sekadar Infomasi kepada pemegang-pemegang Banner Fahmie's Hyperlink. Ayeem Ayam dah buatkan Fahmie banner baru.So, sila tukar banner anda. Boleh amek kat tepi kanan bawah sekali tuh k.Kalau korang nak tempah jugak banner macam Fahmie. Tekan laju-laju kat sini. Ayeem Ayam hanya mengenakan charge sebanyak RM10 sahaja. Dan format Banner ini adalah SWF. Maka, gambar tidak pecah walaupun dibesarkan sebanyak 1000pixel X 1000pixel. Harap maklum lah yer.

Mood: Happy 

pssst: RM10 jer..Murah tuh.^__^

32 Comment. Write Yours!:

Nabiel said...

smart la bro!siap ade grak2 tgn ag tuh~hehehe

Zulfahmi Abidin said...

hehe.cantek kan?? oder la kt ayam.ayam teror la main flash..famie salutt kt dye

erieqa erine said...

heheh..sy pun suruh dia buat coding..sy bg file flash siap2...dia tinggal wat coding. thnks ayem!!!

Zulfahmi Abidin said...

ehehe..erine..ayeem flash terbaik stakat nie kat gengblogger kite.kah2..

Hashira Yusoff said...

smart la banner..b0le tolg ajar x mcm ne nk uat banner? plz3..

--> skali tg0k g0 tu mcm bel0g ailyl lah..hem? ^ ^

Zulfahmi Abidin said...

hehe.kan fahmie dah bagi link mane fahmie dapat.and org yg buat tuh same dgn org yg buat banner blog ailyl.hehehe...

Eza Rashid said...

fahmie...ade smple x????ble sy tgk2 dlu mne yg berkenan...

Sophie Al-yahya said...

smart giler ok...
* memang murah sgt..
k,nak kene tukar banner fahmie kt blog sophie.chow.

Zulfahmi Abidin said...

eza..dye baru buat 4 termasuk fahmie.smua ade kat ruang kipas susah mati fahmie punyer blog.

Zulfahmi Abidin said...

haha..okey.sophie pegi tuka k..sophie pon beli lah.nanti fahmie tuka jgk banner sophie kt blog fahmie..

Ayie said...

pakcik... kalau banner yang lama... kalau aku klik banner tu.. mesti aku terus tercampak kat sini.. tapi yang skg ni.. xboleh pulak.. salah coding ke??

Zulfahmi Abidin said...

ayie.mesti ade miss communication sikit nie.ayie kene tekan kat GO tuh lah...

Ayie said...

ohhh aku lupa yang banner ko ni format swf... flash punya... wahahaha.. thanks bg maklumat...

Zulfahmi Abidin said...

haha.takpe.tengs to Ayeem.dye yang buatkan loh.hehe..

Mah@mahu said...

Bro aku ada letak banner lama kau aku tak buang pun ada dlm list kau tgk betul2.. so now aku dah tukar benner baru tak caya kau tgk still kat tempat asal banner kau tu..

atok said...

banner meriah cam orgnye jgak haha

Zulfahmi Abidin said...

okey teng MM..sory atas kesulitan yang dihadapi..

ARC™ said...

smart gile wehh tp masalahnye time org nak copy paste code banner laa lalalalla

Zulfahmi Abidin said...

atok

siot ko tok..tarik idung ko baru tawu.kah2..

Zulfahmi Abidin said...

ARC

maksud kamu ape?? tak paham..kan dah sediakan banner kat bawah kanan tuh..

swagger said...

dh replace dh..smart jgk banner nie...nk kena buat 1 jgk nie..huh

Zulfahmi Abidin said...

Swagger..

banner ko pon dah cukup lawa lah.tak yah nk ubah2.k.

Nur Shaikhah Akmal said...

wahhh! cantik gile banner baruu
lame tak singgah sini :)

Zulfahmi Abidin said...

tengs puji.tengs to ayeem too.dye yg buatkan.k. amek la banner tuh skali..

erieqa erine said...

dah masukkan banner ni kt blog saya. :)

Zulfahmi Abidin said...

haha.okey.fahmie amek banner kamu jgk k.

Sophia Rani said...

wahhh.. kiut laaaa.. ;p

Zulfahmi Abidin said...

tengs sophie...

Nadd said...

ayeem buat?
cantik!
die mmg teror flash.
satu college and satu kelas dulu. heee~

Zulfahmi Abidin said...

nadd

yup.fahmie beli dgn dye jer..

Jijie Kusya♥ said...

Cantek okey banner!!

Zulfahmi Abidin said...

Tengs puji.^_^

Powered by Blogger.