¶ Mood: Hujan

Hari nie agak membosan kan. Tengok la ramalan cuaca untuk Johor minggu nie. Hampeh betul. Cuaca dah macam tuh. Ape pon tak leh buat. Dengan demam lagi, sakit kepala lagi. Musim demam nie buatkan kepala Fahmie berserabut jerk. Online-online jugak, tapi macam mayat hidup la kalau bahasa kasar nya. Ada dengan tak de same jerk.



Status kat Facebook: "Im Sick". Dah dua hari rasenyer
Status kat YM : "Gile main contest nie" yang tuh pulak rasenyer dah 3 hari dah.hrmm...ape punyer bosan la...
tuh belum Fahmie punyer Tumblr,Dailybooth, Skype, Formspring dengan Twitter tuh. Klu yang tuh tak tawu la nak cakap macam mane.

Nie semuanyer punce dari Portugal kalah ari tuh. Terus Fahmie macam nie. Restoren singgah Selalu tuh menjadi saksi semuanya.Bukan la Fahmie nie fanatik kat bola. Tapi terus tak de mood kot nak tengok bola. Malam nie Brazil lawan Netherlands. Lantak la diorang mane yang menang pon Fahmie dah tak kesah dah.

Yang peliknyer harini kenapa la pulak Fahmie tulis pasal bola lak nie. Haha. Lantak situ lah. Stop la sampai di sini. Anggap jer nie entry ramalan cuaca ok.hehe.Bubbye.

2 Comment. Write Yours!:

Sophia Rani said...

jangan lupa makan ubat ok.. ;)

Zulfahmi Abidin said...

well tengs sophia..:)

Powered by Blogger.