¶ Wajib Tayang

Sebelum nie, Fahmie kalau pegi tengok wayang mesti Fahmie tak kan beli tiket cerite melayu. Pada Fahmie tunggu jer sikit hari lagi. Mesti keluar kat TV. Lagi pon pada Fahmie cerite melayu kat malaysia nie agak kurang berbaloi kalau kite tengok kat wayang. Kecuali cerite yang dapat Award kat mana-mana. Contohnyer Mokhsin ker, Talentime ker, lebeh kurang macam tuh lah. Sekian untuk pendahuluan.

Macam biase, Fahmie kan suke tengok Youtube hari-hari kan. Klu tak pon bukak Metacafe dan sebagainyer untuk belajar hack or something yg baru. Tapi malam nie tak sangka pulak jumper cerite melayu yang macam nie. Cube korang tengok trailer filem-filem melayu nie sendiri.



Haha..dye punyer trailer cannot go kn? Tapi Fahmie rase penuh orang kt panggung wayang tuh nati. Cube korang tengok yang nie pulak.



Yang nie pon nampak macam best.Cume aksi dye kureng sikit la.tapi still best lagi..kn? tengok pulak yg last nie.



Hahaha..Teruja pulak Fahmie tengok trailer nie. Kalau semua filem-filem Malaysia ade peningkatan macam nie la yang buat Fahmie nak tengok filem melayu nie.hehe. Syabas kepada industri perfileman tanah air. Double thumbs up!!

Kalau korang ade jumper trailer filem-filem yang best lagi. Bagi tawu Fahmie eah. Haha.excited lak malam nie. eh ape nie.kenape bace nie. dah abes lah. Tapi korang masih bace lagi nie. Dah tak de ape dah...ha..ape lagi. Comment la....tak pon tekan like jer pon jadi lah.okey.chow~

4 Comment. Write Yours!:

n.a.n.a said...

kdg2 trailer je nmpk best tp ble tgk =_="

Sophia Rani said...

so pasni nak beli tiket cerita melayu tak..?? haha.. sokongla industri perfileman tempatan... cewaahhh! ;)

Anne Boleyn said...

haha.sm lah kite..mmg sngt2 x akan beli cite melayu sbb mst rs mcm tak berbaloi..bknnya tak nak sokong..tp....emm ntah arr..rs cam cter tak best.



p/s : jom dtg blog tengok pic2 ms kat youth festival! :)

Zulfahmi Abidin said...

nana:tak duli nk tgok jgk..nmpak best

sophia:tengah nk berjinak2 la nie.hehe

anne:haha.same la.so lain kali klu tgok crite nie tak best jgk..lepas nie jgn tgok lagi cerite melayu.hehe

Powered by Blogger.