¶ Wadepak web nie

..:: Quick Entry ::..


Ini adalah lagi satu quick entry Fahmie. Actually Fahmie tersalah tulis mase nak tekan URL blog Fahmie sendiri tadi. Tapi tak sangka pulak jumpe bende alah lahanat nie. Sebagai lelaki muslim Fahmie rase patot sebarkan bende nie jugak.Tak tahu la korang dah tahu ke belum Tapi memang tragis la. Rase mcm support la pulak diorang nie..Wadepak.


Apa yang korang perlu buat adalah:

Step1: Korang hafal dulu URL korang tuh sendiri. Macam Fahmie, URL Fahmie sendiri adalah
http://fahmie-lifestyle.blogspot.com

Step2: Korang cube delete huruf "b" pada perkataan "blogspot". Maknanya blogspot menjadi logspot. Macam nie. http://fahmie-lifestyle.logspot.com

Step3: Hasil yang Fahmie dapat adalah macam kat bawah nie dan Fahmie sangat tak puas hati dengan bende tuh sebab dalam domain name web tuh ade name Fahmie sendiri. Ape Fahmie nak buat nie??. Wadepak tol lah....

Hasil:



kenapa lah malaun-malaun nie tak pernah nak berenti. Mentang-mentang ade backup besar. Ko ingat ko boleh buat sesuka hati ke ape. Arhhh....memang wadepak tol lah.

ps: Fahmie menulis dengan emotional. Harap maap.

8 Comment. Write Yours!:

nabilah_2908 said...

oh..tntg ni..mmg dh lama tersebar..blogger lain pun pernh kena mcm ni..

silap sikit jer..salah taip..blogspot jd blogpsot..terus link ke web sesat tu...

so..bila nk berblogwalking....kena hati2 taip url blog kita..



jom ke APA KATA HATI pulak,
CICAK I HEA*T YOU

Zulfahmi Abidin said...

Tula.famie pulak baru tau pasal nie.sedeh seh

Teyn said...

Uish... dahsyat... >.<

Zulfahmi Abidin said...

Mmg kn.tempe je org.

Gurlinrainbow said...

uik ? huu

Zulfahmi Abidin said...

yeah..whassup..!!...^_^

~~nAzIrAh aShAr~~ said...

hurm..td truz try 4 ma blog lak..same goes to u..py kat website tu jgk..huh!!zira bwu taw..huhu..ske2 aty je kn gne name kte ek..huhu

Zulfahmi Abidin said...

tuh la...siot la..rase mcm nak tuka domain jer..tapi bile tak de "blogspot" tuh tak best la pulak kn??

Powered by Blogger.