¶ Teka Gambar

Fahmie agak hapie malam nie sebab menang game yang Aiz buat. Kalau nak diikutkan nie kali ke 4 Fahmie mencuba nasib kat blog Aiz tuh.Hehe...Akhirnya.........sekian untuk pendahuluan.

Aiz kate..

Gambar disebelah ialah sebahagian daripada gambar asal.. u all just perlu teka apakah gambar tersebut.. Pemain yang paling awal teka paling-paling tepat akan mendapat tapak iklan percuma selama 20 hari di sebelah sidebar blog ini.

Sape tak nak kan dapat iklan free.  So, fahmie mencube la naseb.hehehe. Bile lagi nk Mencapap kan diri nie.hehe. Ini lah pic yang Aiz suro teka tuh..

dengan berbekal kan pic yang Aiz kasi tuh. Fahmie google la sikit. Hehe..tak sangka jumpe pulak pic tuh.Ini pic asal dye.
 Helicopter "The mi-24 hind-2"
 Masa Aiz mengumumkan pemenang tuh. Aiz cakap.

Pengumuman Pemenang!
Jawapannya ialah helikopter! tetapi oleh kerana aiz tertulis "Pemain yang paling awal teka paling-paling tepat..." .... akhirnya aiz terjumpa seorang pemain yang menjawab ala-ala spontannye... inilah yang dijawabnya " Fahmie tawu fahmie dal lambat. tapi nak mencube nasib jgk. heh dan ini adalah gambar helicopter "The mi-24 hind-2" ...... oh my god! die boleh answer sekali ngan namanye lagi.. !! gagagaa ^o^ .... Memang tak sia-sia minum susu anmum.. ^__^ hehe.. tahniah untuk zulfahmie-Abidin
 So fahmie pon menang. Nie pic pemberitahuan kat page Aiz.


Nanti fahmie nak tuntut hadiah kat Aiz kalau Aiz tipu. Hehehe. So korang jangan lupe. Amek la Birdymood nie.  Bleh bagi tahu pada readers blog ape mood anda sekarang.  Free jer kot. Ade banyak yang Aiz sediakan. Pilih jer lah. Okey.Macam kat bawah nie.hehe. Have fun guys.

click la kat pic tuh kalau nak tegok gambar penuh :) and tekan Sini laju-laju untuk ambil moodnyer.

3 Comment. Write Yours!:

asfz lily said...

congtatulation :)

NAJ HEBAT said...

haha.. suke nye kamu..

semangat sampai nak google pic tu..

Zulfahmi Abidin said...

@asfz: tengs kamoo..

@Naj: semangat taw..hehe..bukan ssah pon....

Powered by Blogger.