¶ Kenapa Suka Tayang?

Okey fahmie dah buat survey gune Wall Facebook fahmie mengenai

"kenapa perempuan suke menayang boyfriend dye?dye tak tahu ke yg boyfriend dye tu rimas?".

Okey kat entry kali nie fahmie tak nak tulis ape2 ulasan pasal pertanyaan fahmie sendiri. Tapi fahmie nk korang jawab la sendiri yerk. Korang bace lah klu korang nk.tp klu tak nk leave la comment pasal tajuk entry nie.Okey..Masyeh guys..
So, ini jawapan kawan-kawan fahmie.

Perempuan Kata
Nur Shaikhah Akmal Abdullah
  1. hmmm. ntah laa. maybe saja, maybe nak mnunjuk , mybe sb nak bgtau btapa sygg nye dia kn bf diaa. mcm2 sb blh..hbs klau lelaki menunjuk gf dia kt fb plak? mcmane?
  2. mereka yg nk tygg bf ke. nk wt iklan bf ke.. spatotnyaa. si bf ptot trus trang kt si gf yg dia rimas. jgn main ckp blkngg. kn lg sng lau jujur?kn fahmie?

Haznina Kamal
  1. ada yg bf dia minta, ada yg wat cam2 dia nak tnjk the world yg dia sayang bf dia... dia da ada bf...
  2. ya, let the whole world to noe... ahhahaha..... tp ku tidak buat.... hehehehhe

Ezaty Hassan
  1. lu jealous ckp je jealous kan? hahahahha

SyeeRa Zaini
  1. nanti syeera tanye kwn2 syeera lak ye.

Suraya Aris
  1. yeke??


Nisa Chorletta
  1. x smue mcm tu auw...

Nor Haiza
  1. ye ke..xsume llki rimas cm kamu b'2...

Mya AzRa
  1. ko je rimas kot phmie,,,,,

Matahari Bergigi
  1. mcm maner plak kalu dier yg nak??? kalu kiter x nak tp dier yang nak mcm maner ???
  2. hahh lg satu sbb balak dier tu takot saham jatuh o nak cover line! kalu dier x derk aper2 dier mesti ok punyer! x derk al punyer... mesti salu happy ngan gf dier! gf dier kot ! wat per couple if rimas! nampak sgt dah ader org lain!!!
  3. yer lar.. sbb dier cbr aq, kalu x aq x kesah pown! sbb tu lar... asl kow x cayer?? sbb dier x caye kat aq, sbb tu dier suh aq letak gak!!!huhuhuhu... tp senanyer best tau!!! x derk org berani kacau aq pas tu... hee....

Fteen Idris
  1. xsume...sbb die igt die sorg de bf kot...hahaha
  2. de ko tgk aku kepo2 sal bf aku?...xde en?...hahaha

Farhana Mohamad
  1. ye ke??x perasan pulak


Lelaki Kata

Haziq Nazreen
  1. lg2 klaw boyfie die adew rupe....makk aiiii..die pnye mnayang..satu negeri nkk d bg tao!

Supee Pian
  1. dorg nk jge aty kowg je... sbb 2 dowg x gtaw dowg rimas... ngahaha... tol x fahmi??


Kalau ade org tambah lagi fahmie akan update entry nie.okey.Terima Kasih sebab membaca. :)

18 Comment. Write Yours!:

QaQa said...

hahaha...best n3 nih...

depends pd couple tuh kot...
kdg2 ader yg gf yg terover gile2 tyng bf dy...

tp r kn...bf yg rimas tuh nape??
if dy btol2 dgn gf dy tuh...msty dy xkesah klo stkat gf dy tayang kt 1 dunie yg dyowg tuh couple..
xslah kot,,,
hihi

adeQ said...

mostly sebab bf yang suro la.. pompuan takkan brani nk ngade2 nk wat camtu.. alah, lelaki, ckp lain, lam atie lain fahmi...

siyes.. sebab pompuan before buat die akan mintak persetujuan dulu.. contohnye, mase gambar tu diambik la kan, msti die akan sebot, nk masokkan lam fb la.. then lau laki tu rspon ok bwu die buat... tak gitu girlsss????

Zulfahmi Abidin said...

@Qaqa: ala..fahmie just bangkit kn isu nie sbb fahmie dduk lepak ngan kawan2.then smua ckp pasal dorg rimas.fahmie publish jer la kt FB n blog.hehe..tak sangka lak boleh wt individu mara...

@adeq: tak tawu plak ade mintak permission nie smua.sbb klu fahmie dlu..suke bergamba sbb kte suke ade memory...

Fatin Razali said...

suke tayang?4 who not in love mmg akan pk mcm 2.but 4 me who in love,sorry ah.im just in love.haha.

pompuan xkan tros publish jek.dy akan bg hint kat bf dy yg dy mau publish dlm fb or blog.klo laki uh rimas something goes wrong somewhere.

my bf said it just so sweet ble saye tulis kat blog or publish kat fb.bg dy pompuan nak letak byk mane pic couple pon xde org kutok.laki xleh nak letak byk sgt.

tapi kan,how plak kes laki yg suke tayang gf secare kritikal?mksod tayang uh g heret gf ke sane sini mcm gf dy xde lain?xtau ke gf dy rimas?hah..jawab..hahahahah

Fatin Razali said...

ralat : mcm gf dy xde keje lain**

Zulfahmi Abidin said...

amboi2 cik faten kite..mara betul yer.pnjang lebar dye tulis...fahmie mintak pendapat jer la cik aten...jgn la mara...kn fahmie da ulang bnyak kali..Kawan fahmie yg rimas.bukan fahmie.hehe...

okey..jawapan fahmie adalah...

1. ex-gf fahmie dulu tak pnah tnyer pon.so tak leh la jgk nk trime.tp fahmie tak rimas ok..

2. kalau dye kate sweet just nk jaga hati you n appreciate [tak ikhlas]...you tahu ker??

3. lelaki yg tayang gf dye tuh pulak.same masalah dgn prmpuan yg suke tayang bf.ha..da leh kawen da dua2 org tuh.hehe

Fatin Razali said...

hahaha.xmara lah.smue org pon de pndpt sndri2.n sye pnye pndpt ttap same.klo lelaki uh rimas somthing is goes wrong somewhere.2 jek. :)

adeQ said...
This comment has been removed by the author.
adeQ said...

totally agree ngn cik fatin... takde la fahmi... diorang takkan rase rimas if diorang tu ikhlas ngan dat girl.. that girl pon same.. lagi bangge adelah.. tak kisah laki tu buruk ke, girl tu cun ke.. yang pasti die brani nk ckp kat satu dunia yang she's or he's taken.. so.. kpade pompuan or laki kat luar.. jgn nk masok line.. camtu la mesej gambar tu.. takde niat nk tayang or wat

*cakap macam pnh buat.. pdahal diri sendirik single

Zulfahmi Abidin said...

@cik faten: yerla2...kembali kepada pegangan hidup fahmie..."persetan dgn ape org nk ckp" kn? yer fahmie tawu tuh smua.saje je.faten jgn mara tau since faten selalu buat smua tuh.LOLs.

@adeq: tuh la..org yg single nie biasenyer dye lgi pandai nk ckp..mcm fahmie...hahahahhahaha we are equal..

adeQ said...

tadew la.. sy pon pnh gak kapel... n mmg iu yang sy ckp... lau nk publish2 gambar, mintak izin dulu.. sbb later bile da clash, satu dunie tahu gak.. kan??? bende nie da jd kat dirik sendirik acceli.. tu yang tahu serbe sdikit..

*currently suke usha2 pitcha kapel2.. mmg sweet je.. sape yang brani ltak tu.. THUMBS up laaa! hehehe =)

Zulfahmi Abidin said...

lah..macam tuh pulak..okey..belajar dari pengalaman la nie ea..hehe..sabar k..Go2 chaiyok..

so pokok pangkal nyer terpulang la pada individu tuh sendiri nk buat ape pon.lantak dye la..eh??gitu??

adeQ said...

yeah encik fahmi.. so, lau jumpe yang suke letak gambar kapel tu.. sesame la doakan kebahagian diorang.. macam fahmi nk org doakan fahmi dapat dekan~ tak gitu?

Zulfahmi Abidin said...

hahaha....terkene fahmie kali nie..okey2....bow. bow..serender...yer la..lain kali fahmie doakan lah....chet...

adeQ said...

sori lau trase.. well.. no heart feeling.. salam ukhuwah~ =)

Zulfahmi Abidin said...

wah3..berbudi bahasa..salam tak smpai.lambai jerlah .lambaian ukhuwah jgk..

idAti mALek said...

kalau sy, sebab sy nak org lain tau itu bf sy.

dan sy dah x available.

Zulfahmi Abidin said...

haha.tapi fahmie rase rimas.nk buat mcm ne.hehe

Powered by Blogger.