¶ Photofotomotoaku

Haih..da dua hari tak update blog.hehe..rindu la pulak nk update blog.  Tp nk buat mcm ne, life tak interesting kan. So ari nie bukan la bermaksud life da interesting. Tapi just terjumpe pic-pic lame fahmie kt dalam file tuh. Terjumpe la pulak photo-photo yg fahmie edit dulu. Sekian untuk pendahuluan.

Seriously fahmie nak cakap fahmie tak geti gune Photoshop. Pada fahmie photoshop tuh susah gile nak gune.hehe(padahal malas nk explore). So, fahmie dulu edit pakai Ulead Photoeditor jerk. Software budak-budak jer gune.. Tapi software nie jugak la yang da banyak membantu fahmie menjayakan event-event mase kat kolej dulu and tak lupe jugak assignment-assignment membuat logo, banner, poster dan sebagainyer. Sekarang fahmie pon da lupe macam mane nak gune software nie agaknyer. Takpe lah, nati cube gune lagi.hehe.

Sebenarnyer hari nie fahmie nak share je pic fahmie edit dulu. Walaupun nmpak teruk.tapi fahmie pernah la jugak try nak edit.takdelah terus tak pernah an.hehe. So, kalau korang nk tengok korang tengok nak gelak fahmie tendang nati.hehe.


hehe. Itu la sikit sebanyak pic yang fahmie edit.  Entah ape-ape jer. Tapi fun buat bende nie sebenarnyer. Walaupon berjam-jam mengadap depan laptop kan.  Fahmie selalunyer gunekan motto pic fahmie sebagai Coming Soon :) sebab entah, tak de idea main letak jerk. So, lepas nie fahmie nak blaja pulak gune Photoshop. Harap-harap tercapai la an.

8 Comment. Write Yours!:

si suraya said...

wah perfect boyfriend? :)

ecahmiaishika said...

waaa~~~smart gak gna ulead ni~~isk~~~nk try gak r..hoho

tim said...

~~~ gambar smart ~~~

n.a.n.a said...

wah. smart la. kt xpndai. lawa pe tue. huhu

Nur Shaikhah Akmal said...

i love it! sumpahh lawaa ;)

Zulfahmi Abidin said...

haha..masyeh awk-awk smua.....hehe..glade to hear that.

Aimi Dayana Bahari said...

aimi suke pic fahmie yg tulih satement ni.'bila sudah bekerja saya nak kumpul duit, nanti boleh senangkan mak..' hee.

Zulfahmi Abidin said...

owh..yg nie fahmie buat tahun lepas.mase hari ibu.sbb fahmie tak leh balik.fahmie send MMS jerk.tanda ingatan..hehe.tengs sbb suke..

Powered by Blogger.